2.døgn

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sun 1 May 2011 06:17
20:58.56N 61:44.14V
Takk for smser fra Makus, Mariann og barna og Frank. trivelig å høre fra gamlelandet. Turen går greit.Vi begynner å komme i havmodus. Men fortsatt litt sjøsyke ombord. Alle er kvalm og noen har ofret. Bendik klarer seg best. I natt var vi inne i en svær byge. Mye regn og endel vind. Bygen var kjempestor ca 5-10 nm i omkrets. Vi er akkurat kommet igjennom. Zita ligger foran os s og vi kan se lanterna. Greit å ha et lys her på havet. Ikke måne så det er svart.  2000 nm igjen...

fart 5 knop
kurs 30 grader
vindstyrke varierende 12- 16
vindretning varierende 60 - 90 grader
evt byger (max) 24 knop
barometer 1011
skyer; tette byger i natt
generelt omvær: varierende forhold, flott på dagen, men mye regn og varierende retning/ styrke på vinden.
Ellers alt vel, ennå litt sjøsyke ombord,men kommer seg nå. Litt mindre bøger hjelper på.
omvær