Dag 25

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Thu 16 Dec 2010 11:17
14:23.17N 58:40.69W
Lite vind i natt noe som førte til motor hele natta. Har nå rundt 136 nm igjen til mål og håper på litt mer vind, ellers kan det bli knapt med diesel. Vi er ikke helt sikker på hvor mye disel vi har igjen. Tankmåleren har hengt seg opp på full tank... men har regna på det og tror det rekker hvis det bare blir motorseiling. Seilene gir over en knop ekstra fart.I natt var det så å si ingen vind og da så det mørkt ut for å nå frem i tide. Nå har vi ca 30 timer før vi må være i mål og 136 nm igjen. regner med at vi er inne i lysninga evt på formiddagen i morgen...  Ellers er det godt at så å si alle båter er kommet frem, spes alle våre venner som kom seg trygt over. Vi har så langt ikke hørt om alvorlige hendelser på havet. Noen båter har fått ødelagt bom, en fikk noen sprekker ved roret, noen er fri for diesel. Ellers har vi ikke hørt om noe.Men mulig vi får mer info når vi kommer i havn. Må takke alle for oppmuntrende smser underveis. Det var veldig flott å få litt tilbakemeldinger. Både fra Rolf og Kine, Frank, Kristin, Gunnhild. I går fikk vi også en hilsen fra gjengen i Occasione! I tillegg har vi fått mange meldinger fra Per og Elisabeth i båten Oda som er i norge og som skal seile jorda rundt fra neste år.Veldig trivelig å få oppmuntring fra dem.  Da satser vi på å komme inn "i siste liten", Hadde vi ikke fått ødelagt bommen vår utenfor Cap Verde hadde vi vært inne for et halvt døgn siden, men sånn er det nå... Vi har ligget bak å kontrollert hele feltet, det det det vi pleier å si her på Fryd...:-) 

fart 6,1
kurs 266
vindstyrke 8-9
vindretning 50 grader
evt byger (max) nesten vindstille hele natta og i går kveld
barometer 1003
skyer spredt i horisonten bak og foran oss
generelt omvær,