Dag 3, atlanteren

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Tue 23 Nov 2010 11:03
26:04.91N 17:31.89W
fart 5,5 -6 knop
kurs 206
vindstyrke 13-14 knop
vindretning ENE 60grader
evt byger (max) Igen byger dette døgnet heller)
barometer 1010
skyer cumulus humilis i lite antall
generelt omvær Disig på morgenen, klar himmel i natt.Nå er det sol og 24,5 grader C
 
Kjørte Parasailor hele natta,men klarte ikke å holde kursen mot WP så vi tok drt ned i 8-9 tia og seiler nå rett mot 22.30 N 18.30 W Det går sent med oss selv om vi hadde 7 og av og til 8 knop i natt. Vi er så dårlige på trim. båten blir trukket mot lo, nesten uansett hva vi gjør. Ellers får vi bare seile på å se hvor det går, men håper vi rekker frem før juleaften.... 
Stemningen er god og i natt hadde vi på en fisk, fikk den opp, men den glapp. Egentlig like greit for det var en tynn og stygg sak med skarpe tenner. Den så i allefall ikke god ut, på noen måter. På morgentimene (før lyset kom) fikk vi litt æksjen med Paraseilet igjen. nesten en ballajokki på nytt, men skippern fikk vekket hele mannskapet og etter en stund hadde vi kontrollen igjen. da var vi å snuste på 9 tallet (knop). Så langt har vi seilt 235 NM