Charlestown, Nevis

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 28 Feb 2011 22:53
17:08.91N 62:37.92W
Drittur i dag, mye vind, regn og grått. Squells stadig vekkog 30-35 knop i kastene. Kaldt å stå til rors når det regner og bare er 25 grader og ingen sol. Startet tidlig, 06.30, og var fremme kl 17.30. Lang tur,over 70nm. I morgen er det 60 nye som skal tilbakelegges til St. Maarten. Ellers seilte vi forbi en aktiv vulkan, Monsterrat. De røk godt fra toppen og svovelukta var merkbar. Ellers har det vært PAN PAN meldinger på radioen i to dager. En båt med to fiskere er savnet i området og alle blir bedt om å holde utkikk. Ser ikke ut som de har noe SAR-opplegg her så det er nok tvilsomt om de klarer å finne den 10 meter lange fiskebåten. Været har vært røft de siste dagene med mye sjø og vind. Konstant kulig, selv i havn. Vi seiler med mye rev og i dag har vi kun motorseilt med en flik av storseilet og fullt rev i gennoa. Det rekker og vi holder rundt 7 knop, med brems i bølgene...