6.døgn

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Thu 5 May 2011 06:07
25:21.41N 54:07.36W
Lite vind det meste av dagen. Har brukt motor i ca 7 timer på jakt etter vind. Den kom for en halv time siden, 180 grader på båten og vi seiler med gennoa, uten bom, og er oppe i 6 knop nå og da. Ellers har vi hatt lite fart i båten i dag, lite vind er ikke så gunstig, vi må nesten opp i 18-20 knop for å få opp farta. Vi er tungt lastet med "saltmat og søtmat og penger og gull" så da er det el ikke annet å vente... Ellers er stemninga bra, en og annen stor bølge på havet men ellers fint. Dagen går med til soving, spising og lesing + å studere værmelingen på nytt og på nytt...
fart 5,2
kurs 88 grader
vindstyrke 18 knop
vindretning VSV
evt byger (max) -
barometer 1005
skyer: Byger rundt oss i øyeblikket, ellers har det vært lite skyer i hele perioden
generelt omvær. Mye bra... så langt.