Caledonian Canal

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sat 24 Jul 2010 19:07
57:29:14N 04:14:95W
Endelig fremme i kanalen. Gikk fra Peterhead kl 12 og seilete 105 nautiske. Måtte gå sakte pga strøm. Det er viktig å komme inn i Inverness på høyvann. Det gikk fint og vi var inne i første sluse kl 09.30. Ved første marina (seaport marina) ble vi møtt av Elisabeth og Per i båten Oda. Det var kjempetrivelig og de spanderte sprudlevann. Det gikk rett i hode på skipperen som ikke hadde sovet på 36 timer... Vi har forsøkt å kjøpe internett-tilgang, men det var ikke lett. Så dette er sendt via litt nettsnoking og en kraftig Wi-Fi antenne. Men det er rediusert hastighet. Skal forsøke å legge ut film og bilder fra Nordsjøkryss og Peterhead. Bilder fra Inverness kommer. Du må da lese bidere på vår vanlige side; www.syfryd.no