Dag 4

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Wed 24 Nov 2010 11:04
23:13.19N 18:52.62 V
fart 6,5 (nede i 5,5 og opp i 7,5)
kurs 228
vindstyrke 12
vindretning ca 90 grader
evt byger (max) Hadde opp i 18-19 knop i natt
barometer 1008
skyer svakt sirius rundt oss på stor avstand
generelt omvær: 27 grader, sol, litesjø, ca 1 - 1, 5 meter.
 
stemningen er bra, vi seilte med paraseilet i hele natt og hadde god fart. Tilløp til broach, men vi begynner å få følinga med hvordan vi skal håndtere det. Det går fort unna og vi begynner igjen å få radiokontakt med de andre norske båtene.
Ellers håper vi ikke å komme inn i et lavtrykk som er i anmars. Vi regner med vindstille utover ettermiddagen og vil starte motor hvis vi kommer under 3 knop for å komme oss unna evt drittvær.Skal holde kurs 230 - 240 grader. I natt fikk vi fisk igjen, samme stygge saken somnatta før. Men denne var litt større og noe ennå større hadde forsynt seg av den....
Ellers er det blitt lite søvn på de fleste av oss. En seilbåt krysset rett foran oss og svarte ikke på anrop.Ble litt hektisk for og måtte skifte kurs å svinge inn bak han med rundt 17 knops vind og fullt paraseil. Men sånn går nodagan. Ellers har vi fått masse sms på sattelittelefonen. Veldig trivelig og de blir lest høyt til mannskapet...