Døgn 2, mot Irland?

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 30 May 2011 06:09
40:47.94N 24:34.39W
Vi suller nå her ute.Har hatt fin seilvind siste døgn og har ikke brukt motor. Skjøtene som Fritjof hjalpossmed å rigge i Horta fungerer veldig bra, og vi kan gå mere på kryss samt få bedre fart. Takk til Fritjof! Ellers ser det ut som vi vil fåmye dårlig vær på slutten av seilasen. Vi vurderer derfor om vi skal seile til La Coruna i Spania og gå over Biskaya på en god værmelding. Er ikke så greit å gå i motsjø og vind på 25 knop midt i mot i fire dager på slutten. Vi fårse hva værmeldinga sier de nærmeste dagene. Elers er stemninga bra og alt vel. Er selvsagt søvning etter lange vakter, men det går seg til. Bendik er en god kar å h. Ha hjelper tilmed det meste nå som Andreas er på Jazz. 
 
fart 5,2 (4 - 7,4)
kurs 45 grader
vindstyrke 10-13 knop
vindretning ca 330. Har variert mellom 20 til 350
evt byger (max) -
barometer 1029
skyer: lite eller ingen
generelt omvær. Fint vær det meste av dagen. Har seilt siden 06.30 med varierende fart. fra 4 til 7,4.For detmeste rundt 5,5. Kaldt, 15 grader for øyeblikket. Ser ut for en solfylt dag som kommer. I går litt overskyet og fuktigt.