Pollen

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Thu 27 Jun 2013 16:32
 70:20.22N  22:49.50E
Nydelig start på årets sommerseilas. Ut i fjorden møtte vi «Braute», en fembøring som seiler opp langs norskekysten med ulikt mannskap. NRK Nordnytt lagde reportasje og Fryd fikk være filmbåt og gjorde opptak fra sjøen. Etterpå ble det en liten kappseilas... Vi seilte videre utover mot Pollen på Stjernøya. Planen var å overnatte i Ytterpollen på anker før vi neste dag skulle gå til Sørfjorden på Stjernøya. Dessverre lå det en reketråler inne i Ytterpollen, da kunne ikke vi gå helt inn siden den var fortøyd med landtau tvers over. Vi gikk da inn til Pollen og la oss ved kaia til Alta kommune. Det var bra å ligge der og Pollen var et sjarmerende sted hvor det bare var to fastboende familier. Totalt 9 personer.