salt Wistle Bay

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Tue 28 Dec 2010 22:38
12:38.85N 61:23.42W
Kort tur til Tobago Cays i dag. Starta fra Admirality Bay før 12 sammen med Occasione. Fremme i 16.30 tia. Meget fullt i bukta og det ble veldig stress da ankervinsjen ikke virka. Måtte snirkle oss gjennom alle båtene å komme oss ut igjen for å finne ut hva som var galt. Først så det ut som det var en sikring som var gått, men etter hvert fant vi ut at strømen  til motorbatteriet var slått av...merkelig siden vi hadde bukt motoren til lading store deler av turen. Heldigvis virka alt igjen og vi kunne snirkle oss inn i bukta igjen og ankre opp bak Occasione. Her i salt Wistle Bay er det minst 6 norske båter.Blant dem, MAD, Sjarmen og Godot. Vi voksne ble invitert over til Godot senere i kveld. Det blir koselig. Godot er en utrolig flott båt, en Swan 66 som vi har vært ombord i på Las Palmas.