8. døgn

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sun 5 Jun 2011 05:53
47:54.53N 009.00.43W
 
Nå er det bare litt over et døgn til vi er fremme i Frankrike. Må si vi ser frem til det. De siste døgnene har vært slitsomme med mye rulling hit og dit. Mye vind og rotete sjø. Alle trenger en skikkelig dusj og båten ser heltbomba ut. Vi klarer ikke å jobbe så mye under dekk og man blir fort kvalm bare man skal på do. Men men, nå er vi snart fremme. Takk for sms fra Per, Tor og Rolf. Artig å høre nytt fra gamlelandet + oppmuntring. Vi har endret litt på vaktorningene de siste dagene. Vi går 3timers nattevakter, blir litt lite søvn men det er tungt å gå lange vakter når været er som nå. Ellers er alt vel. 

fart: 6 knop
kurs 73 grader
vindstyrke 18 knop
vindretning 360 grader
evt byger (max) 26
barometer 1015 (har falt mye siste døgn)
skyer Skyer på dagtid i går, ble stjerneklart i natt, lite skyer nå
generelt omvær. Mye rotete sjø, båten danser opp og ned. Har motorseilt det meste av tiden for å holde god fart og retning. Revet godt i og med sterk vind i perioder. Ellers alt vel, men ser frem til å klappe til kai. 1 døgn og 6 timer til Brest.