Anse Marsel

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 14 Mar 2011 21:50
18:06.99N 63:02.50W
Kort tur fra øya til en liten bukt på st Martin. Her dreier vinden i alle retninger og ingen båt ligger samme vei. Her må man ha god plass. Ellers hadde vi en fin dag på stranda Bai Blanch. Solig og avslapping, men plutselig var det en leiebåt som dregga inn i vår båt. De hadde mista feste på mooringa... helt latterlig. De fikk vårt moringstau under båten og mellom roret og skroget. Ulf padla ut i full fart og Andreas svømte ut til båten. Vi lå jo på stranda og ante fred og ingen fare. Da vi kom frem fikk vi løsna oss fra morniga vår og flytta plass til en annen moring. Det ble ingen skader på båten med det ble litt stress, det var få som kunne snakke engelsk på leiebåten og det var litt vanskelig å skjønne hva som hadde skjedd. Men vi kom unna det hele med skrekken.