Dag 5

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Thu 25 Nov 2010 14:17
21:56.33N 20:34.06W
fart 3,5-4.0 knop
kurs 205
vindstyrke 9-10 knop
vindretning 270 grader
barometer 1009
lettskyet, dis, varmt, 27,6 grader. disig. havdønninger med stor lengde mellom toppene.
Har gått for motor hele natta, rett mot WP. Begynte å seile i morgentimene men klarer ikke å holde kursen og går nå mot øst for CapVerde. vinden skal endre seg ut over dagen og vi får mer riktig kurs mot vest av Cap Verde. I går traff vi en palle som lå å fløt. Traff duogen, men heldigvis ble den ikke skadet. Tok den opp og forsterket en splint som var begynt å løsne. Tror vi var veldig heldig.Ellers må vi takke for alle sms vi får, det er trivelig å lese på havet.I går hadde admiralen og skipperen bryllupsdag. Takk for hilsniger! Vi har nå vært ute i 5 dager og tiden går utrolig fort. Vi har det rolig, men hele tiden noe å holde på med. Sten Yngve styrer med fisking. Har bare mista to sluker til nå. I går hadde han en skikkelig storing på. Nå skifter han snøre til 1mm og regner med å få en stor tunfisk. Andeas trimmer seil og leser bok. Bendik sløver i sofaen og Wenche plotter oss inn på overseilingskartet men hun lager pizzsnurrer... Bendik har åpnet overseilingskalender nr 5; en Maxiroll tyggegummi... Skipperen skriver blogg og har sendt værobservasjoner til Mads på Frivind. Sånn går no dagan. Hjemme i Alta sitter Rolf (som seilete med oss fra Lisboa til Canariøyene) og oppdaterer oss på plasseringer. Vi klatrer stadig oppover og selv om det så litt dårlig ut i starten ligger vi ikke så værst an nå. Takk til Rolf, det er dagens høydare. Hvis du ønsker å sende oss sms kan du gjøre det gratis på
www.iridium.com. Vårt nr er da: 881631667099