Døgn 7

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Fri 6 May 2011 06:14
25:56.03N 51:51.78W
Vi er kommet 1/3 på veien mot Azorene. Nydelig dag på fjorden, men litt lite vind. Vi hadde en kraftig byge med vann og vind så det rakk, men det varte bae i 20 minutter. Ellers har det meste forløpt udramatisk. Vi venter ennå på mer seilvind slik at vi slipper motorduren. Forhåpentligvis kommer det passe vind om ikke lenge... Takk til Andreas og Karoline for sms til Bendik, ja kaffen er varmet opp, Andreas... Takktil Rolf for meld, ingen journalistspirer har forrøvrig rekt forbi her ute... 

fart 5,6
kurs 72
vindstyrke 6knop
vindretning ca 220 grader SV
evt byger (max) 32 knop, rund kl 23 UTC med nedbør
barometer 1005
skyer. endel skyer rundt oss, men det har vært store deler av dagen skyfritt, kun skyer i horisonten 
generelt omvær. Stille på sjøen, lite bølger og vind. Bølgehøyde på rundt 1 meter. Det var grei seilvind fra morgenen og litt utpå dagen, til rundt kl 14-15UTC.Ellers har vi gått for motor og seil. Har ikke hatt regn eller torden. Rundt 370 liter diesel igjen etter en ny utregning...  Ellers alt vel.