På vei mot Santo Porto/Madeira. UTC 06.00

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Wed 29 Sep 2010 06:23
37:39.61N 10:25.40W
NNW, 5,5 ms, barometer 1018,5, temp 19C, Ingen skyer over oss, men lavt delvis skyet bak og foran oss. Motorseiler på 223 grader. 6,2 knop.
Hadde litt vind i starten, men det dabba av og vi har motorseilt hele natta.Vinden dreide fra svak kryss til at vi har den aktenfor tvers. Skal prøve Paraseilet ut på dagen hvis retningen holder seg. Ellers har det vært lite sjø, kun dønninger på en til to meter. Rolige fine bølger som vi løftes over. Nå står sola opp til en nydelig blorød himmel. I natt hadde vi besøk av delfiner, de hoppet og spratt langs båten. Ellers går det greit med det nye mannskapet; Rolf. Ikke sjøsyk og tar til seg næring. Vi satser på litt mere vind slik at vi kan slå av motoren for en stund. Mye bråk,men nødvendig. Vi bør nå Madeira før lørdag,da kommer det motvind. Det ønsker vi ikke.(altså motvind)