Loch Ness, Dochgarroch

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 26 Jul 2010 20:34
57:25:83N 04:18:44W
Da har vi bevegd oss ca 38 meter over havet. Kun 5 nautiske mil oppover slusene. To svingbruer og 5 sluser. Merkelig opplevelse og se hus og en elv nedenfor oss. Mye regn og vind i kanalen, noe som gjorde det litt utfordrene å manuvrere inn i slusene. Vi legger nå ved inngangen til Loch Ness og skal sjekke om vi kommer oss til Fort August i morgen. Men vi tar det rolig hvis det er mye vind. Det er mange utleiebåter her som er litt uvøren. Vi har fendra på alle sider for å unngå sammenstøt. Vi har ennå ikke klart å etablere noen internettforbindelse. Så vi må blogge på sattelittelefonen. Ellers er alt vel. To norske båter er på vei bak oss: Occasione og Caspara. Vi regner med at de tar oss igjen om ikke lenge.