1.døgn

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sat 30 Apr 2011 06:01
19.09.68N 62:33.52W
Ikke imponerende, men mye sjø i starten førte til mye stamping. Gikk ut fra havna litt før kl 15 UTC, 11 lokal tid. Litt tregt i starten pga av mye sjø. Mye fskeredskaper utenfor Anguilla. Ble litt slålomkjøring. Leahnis har god fart foran oss og går mer øst en det vi klarer. Vi og Zita henger etter, spes vi. Ricaros er på vei inn fra styrbord og vi vil sikkert få kontakt i morgen. Har ellers vært endelsjøsyke ombord, men ser ut til å bli bedre nå når mannskapet har fått sovet litt. Ellers må vi trimme mer seil etter hvert, går litt tregt når vi av og til er ned i 4 knop... Det går seg vel til, litt uvant å gå på kryss. Ellers er AISen begynt å fuske litt, men skal koble litt om når det blir roligere og dgslys.
 
fart 5 knop
kurs 23 grader
vindstyrke 17 (sann vind)
vindretning ca 60-70 grader
evt byger (max) -
barometer 1011
skyer spredt
generelt omvær Har vært endel bølger i starten, har roet seg ut på natta. Har revet ned og gjør lite fart. Ellers alt vel, endel sjøsyke første del...