Padstow

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sun 22 Aug 2010 20:38
50:32.52N 04:56.26W
Fantastisk tur over til Padstow. Lite vind og vi måtte motorseile. På slutten var det bare å rulle inn. Men turen var flott. Starta kl 05.00 og gikk ut av havna i mørket. Rett utenfor fjordmunningen var det en del sjø. Grundt ved innløpet er grunnen. Vi hadde flotte opplevelser denne turen også. Flere ganger kom store flokker delfiner og lekte foran og ved båten. Så kom flere hvaler som ikke var så nærgående. 5-6 timer før Padstow dukket det også opp hai... På slutten kom delfinene tilbake og hadde et skikkelig oppvisning foran både Fryd og Caspara. Da vi nærmet oss havna i Padstow ble det grunt, veldig grunt. Kun 10 cm under Fryd. Caspara som er 40 cm dypere enn oss måtte snu og finne ei annen lei. De tok i bunnen... Da det ble fjære så vi at det var en stor sandbanke vi hadde gått over. I skrivende stund er det ikke noe vann der....