Dag 18

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Wed 8 Dec 2010 11:15
15:35.28N 40:13.26W
Nå går det bedre med farta vår,og nå er vi begyt nedtelling, i dag regner vi med at det er rundt 10 dager til vi er fremme, kanskje før hvis vi klarer å holde samme farta de neste dagene. Det gynger kraftig og nå prøver Wenche å bake brød.Mel og vann skvetter vegg i mellom... Det erikke enkelt å kunne gjøre slike ting med så mye bølger (3-4 meter). båten vrir seg i alle retninger og slår i bølgene inn i mellom. Blir endel stygge gloser av sånt. Natta har vært uten de helt store bygene og vi hr hatt over 7 knops vind i gode perioder. Nå begynner vi å lengte mot land. Heldigvis skal sjøen bli litt roligere etter fredag. 

fart 6,4
kurs 278
vindstyrke 18
vindretning 70
evt byger (max) Byger i natt på rundt 30 knop, litt regn i natt. Ellers har vinden vært stabil.
barometer 1009
skyer Skyfritt i morgentimene
generelt omvær. Endelig litt mer stabilitet. Holder bra fart på "sjarken" selv om viikke klarer å gå rett mot mål. Temp 29 grader i luft, 32,1 i vann.