Fort Augustus, Loch Ness

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Tue 27 Jul 2010 19:50
57:08:74N 04:40:68W
I adg har vi seilt over LochNess. Dvs seilt er kanskje ikke rette ordet, som vanlig har vi motvind hele veien...Uanstt er vi kommet rundt healveis over Scottland. Når dette skrives kan jeg høre sekkepipen "gnelle" ikke langt fra båten... Dagen har også blitt brukt til å hjelpe vare scottske venner: Mikeog Christoffer med å få båten opp slusene.Etterpå dro vi på pub sammenmed dem og tok en pint. Trivelige folk og morsomt å treffe folk som bor her. I morgen blir detå ta båten trappene opp til et høyere nivå. Så får vi se hvor det bærer. Vi har jo egentlig ikke så mange valg. Men vi slitermed internett, så den vanlige bloggen henger vietter med. Men har tatt masse bilder så mere bilder kommer. Hvis noen vil sende oss mail så må det gjøres på fryd(krøllalfa)mailasail(dot)com  Men dere må ikke sende ved vedlegg da dette hentes ned på sattelefon og vi klarer ikke å laste ned store meldinger, det låser bare hele systemet.