Finnsnes

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sat 23 Jul 2011 20:52
69:14.37N 17:58.74E
Vi stod opp kl 03 tia i morges. Vi klarte ikke sove lengre. Det var mye sjø som slo inn i hekken og det var ikke mulig å sove. Planen var å starte i 05 tia for å få strømmen hele veien gjennom Tjeldsundet. Da vi stod opp slo vi på TVen og fikk etter hvert vite at over 80 mennesker var skutt på Utøya. Vi var sjokkerte og da vi kastet loss i 04.30 tia, drapene ble det vi snakket om hele veien gjennom Tjeldsundet. Etter hvert som det ble dag kunne vi lese sjokkerte meldinger fra venner på FB. Vi fikk også hvert vite at vi kjenner flere av foreldrene og har møtt mange av ungdommene som har vært tilstede på Utøya. Plutselig ble det hele mye nærmere. Dagen ble preget av den ufattelige tragedien. Vi kom frem i ettermiddag kl 18.00. Nå sitter vi å leser avisene og ser på NRK hvor stadig flere detaljer for den tragiske hendelsen kommer frem. Vi vil seile vidre til Tromsø i morgen. Der har vi familie og vil bli der noen dager. Vi er, som de fleste andre i norge, preget av det som har skjedd.