Lerwick, Shetland

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Tue 5 Jul 2011 16:08
60:09.26N 001;08.54W
Kom inn til Lerwick ca kl 19 lokal tid. Humpete start med mye sjø og strøm. Etter hvert roet det seg ned og vi motorseilte hele veien frem med opp i 7-8 knop. Vi knaller på og det viktigste er å omme frem.. Grått og vått vær gjør motivasjon for koseseiling lite interessant. Her i Lerwick ligger vi utenpå 3 svenske båter. Hele havna er full av svensker...  Vi har ellers fått værvarsel fra Mads i Frivind som gir oss klarsignal torsdag kl 06.00. Da tar det ca 2 døgn og noen timer før vi er inne i Trondheimsleia. Forhåpentligvis er vi der lørdags formidag. Er vi heldig er Ingeborg og Frank på hytta slik at vi kan ankre opp for et døgn etter Nordsjøkrysset ved leia. Ellers er stemniga god og morgendagen blir brukt til oljeskift og innkjøp av mat og Shetlandsull...
 
Avvetura! Gratulere med norsjøkrysset, skjønte det hadde vært tøffe tak med mye kuling... Godt at dere er i havn.