Gorda Sound, Virgin Gorda

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 21 Mar 2011 13:40
18:29.82N 64:21.66W
Spendende med en nattseilas, det gikk fint selv om det var litt humpete. Vind mellom 12 og 20 knop og slørseiling hele veien. Delt inn i tre vaktlag, Ulf og Bendik, Andreas og siste var Wenche. Måtte gå med redusert fart for ikke å komme for tidlig inn. Dagslys er viktig i disse farvann. På vei ut fra Anguilla hadde vi et spektaktulært syn. En hval hoppa høyt rett bak båten. Andras og Bendik fikk sett det skikkelig, mens Ulf og Wenche bare fikk med seg vannsøyla. Her på Virgin Gorda har vi møtt igjen Occasione og Godot. Serenity hadde akkurat forlatt Gorda Sound da vi kom inn i denne flotte lagunen. Før vi kom hit var vi innom Spanish Town for innsjekk,noe som var et eventyr i seg selv. Ulf måtte fylle ut 6 skjema. Ett for vært familiemedlem, et felles for familen og et for båten. Alle skjemaene skulle ha passnr +++. Tror det gikk 20 min bare i skrivearbeid....