Fortsatt Horta

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Wed 25 May 2011 14:56
Da ser det ut til at vi blir her til fredag/lørdag. Vi orker ikke gå med sjø og vind imot og avventer avgang til det ser mer ok ut. I tillegg skal Andreas seile på Jazz, de trenger forsterking av mannskap. Bendik, Wenche og Ulf seiler Fryd til Irland.  Jazz skal samme vei og vi møtes der slik at Andreas kommer tilbake på Fryd. Ellers er det så dårlig nett her at vi ikke har oppdatert bloggen ennå. Mulig det ikke blir før vi kommer til Irland. Ellers er stemningen bra. Endel norske båter er dradd og noen blir igjen og avventer. Vi roer ned og orker ikke å stresse. Horta er en fin plass å være. Billig og greit. Skal legge ut ny beskjed på seilbloggen når vi har fått ny væroppdatering fra Mads i Frivind, vi forholder oss til værmeldingen fra dag til dag. Samtidig mottar vi rapporter fra de andre norske båtene som er underveis.
 
ulf