Døgn 17

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 16 May 2011 06:03
38:04.81N 32:55.01W

Da har vi endra litt kurs og går nå nærmest rett mot mål. Vinden har skifta retning og styrke og vi motorseiler på sparebluss. Litt nedtur i dag da vi fikk vite at det er dårlig med plass i havna. Leahnis er kommet frem og kunne melde om at det var sansynlig at man måtte ankre. Det var ikke så fristene. Håper bare det er plass til oss på en eller annen måte.Litt tungvindt å finne frem det store ankeret og blåse opp gummibåten igjen... Vi er nå 200 nm fra Horta og håper på å komme frem den 17. mai på ettermiddagen. Hvis vi er heldig går det, hvis ikke blir det den 18...
 
Ellers er alt vel, men må nå oppå trimme seil så det ble en kort blogg denne gang...
 
 
fart 4 -6 knop
kurs 76 grader.Har akkurat slått da vinden endret retning
vindstyrke 8 knop
vindretning ca 60 grader
evt byger (max) -
barometer 1032
skyer: skyet, hele himmelen
generelt omvær. Kaldt og variernede styrke på vinden. Var 14 -18 knop det meste av dagen men har nå minket til rundt 8 knop. Vi motorseiler og går akkurat nå nesten rett mot Horta. Har ennå diesel igjen for nesten 2 døgn. Ellers har bølgehøyen minket i løpet av natta.