Døgn 10

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 9 May 2011 06:04
29:07.85N 46:11.05W
 
Vi hdde en flott dag på sjøen med god fart det meste av dagen, på kvelden dabbet det litt av og siden har farta daltmed vindretning og styrke. Kjedelig, vi skulle gjerne ha kommet oss så lang mot Horta som mulig før motvinden setter inn. Kan heller ikke bruke motor da vi må spare diesel. Det skal bllite vind tirsdag til torsdag og da trenger vi det vi har.Vi bør også ha litt til de siste dagene før Azorene. Får bare håpedet tar sg opp utpå dagen..

fart 4,3
kurs 54
vindstyrke 10-13
vindretning 330
evt byger (max) -
barometer 1005
skyer delvis skyet
generelt omvær
Har hatt god seilvind store deler av døgnet, men vinden minsket nå på morgenkvisten. Vi revet ned for natten i går kveld og etter dette har vi bare hatt rundt 5 knops fart. Nå er vi nede i 4... Ikke bra. Vi går nå litt mer på kryss 60 - 50 grader men fortsatt på direktelinja mot Azorene.