Gair Lochy

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Thu 29 Jul 2010 18:45
56:54:88N 04:59:42
Da har vi beveget oss et lite stykke til ned mot irskesjøen. I dag skarve 9,5 nautiske mil over innsjø og kanaler. Vi er nå  på vei nedover. Flott dag med nydelig vær. Sol og 25 grader passer oss utmerket. Da vi hadde fortøyd og slappet litt av her i Gair Lochy kom den norske båten Oda.  De kom fra Oban, og hadde seilt siden halv fem i dag tidlig. Trivelig å møte dem igjen. De skulle nå seiletilbake til Norge. Om to år skal de kaste loss og seile rundt jorda, tre år skal de bruke. Det blir spennden å følge dem videre. Vi er kommet i manjana-modus, bare slapper av og driver litt forefllende arbeid.I går stramma vi opp vantene, de varlitt slakke. Det skullede bli ifølge seilmaker Iversen. Godt å få fiksa det. I dag har vi også fått vaska to maskiner klær. Vi har bestillt ny regulator til den ene dynamoen. Den ligger i Oban og venter på oss. Ellers har vi tenktpå at det snart bare er tre uker til skolestart...