6.døgn

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Fri 3 Jun 2011 06:03
47:13.24N 15:47.68
Sliter oss fremover, men må motrseile forå holde følge med de andre. Flått væri går. grått i dag med regn. Håper det løser seg opp snart.Elles har vi hatt besøk av en due. Den satte seg først på solcellepanelet, så sov den om natta bak diselkannene.Om morgene kom den frem igjen å satte seg på sprayhooden før den la seg mellom redningsflåte og kajakken. Men så komdet en bølge og skylte den overbord... røft på havet. La osshåpe at det var det eneste individet som falt overbord på Fryd.
Vi seiler nå for å komme frem til England evt Irland.Men det kan også bli Frankrike.... ikke lett når været er ltt lunefult. Stemningen ombor er god,selvomdet er endel usikkerhetsmoment for tia... vi får se hva Mads forteller oss i dag.

fart 6 knop (motorseiler) Var lenge nede i 5 knop i morgentmene
kurs 20
vindstyrke 15
vindretning 90 (lå på 40 grader noen timer i morges)
evt byger (max) Litt duskregn på morgenparten
barometer 1036
skyer: Ja,ser ikke noe blått for øyeblikket, kun grått
generelt omvær. Når vinden dreide på 40 grader hadde vi ikke mulight til å holde fart og høyde. Selv med motor. Har falt av for å holde litt fart. Tror neppe vi klaer å holde 6 knop i snitt, men prøver å holde følge med de andre,men må da motorseile. Ellersalt vel, vi prøver osspå Falmouth hvis vi klarer å holde høyde dit.