Tyrrel Bay

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sat 15 Jan 2011 14:38

12:27.29N 61:29.18W

Da har vi flytta oss til Carriacou. Frisk liten tur oppover Grenada. Spessielt på nordenden. Vi måtte langt ut fordi det ble for spiss vinkel å gå rett mot Tyrrel Bay. Turen var bare på 35 nm men det gikk 7 timer å komme seg frem. Nå ligger vi med hele 13 norske båter her i bukta. Det feires bursdager over en lav sko og Olai på Caspara og Thea på Spreslk feiret bursdagen sin her. Tirsdag skal Tore på Dina fra Os feire 60års dag. Vi ligger nå på mooring her i bukta, første natta på anker. God holdbunn men vi måtte komme oss lengere inn fordi propellen til gummibåten er i ferd med å gå i stykker. Ny propell er på vei fra Alta, de har dårlig med Suzukideler her nede. Nå bakes det brød og snart skal Bendik igang med lekser. Mange båter skal på dagstur til Sandy Island, vi kom inn på lørdag ettermiddag og slapper litt av . Vi tar Sandy Island senere...