Prickly Bay, Grenada

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Fri 31 Dec 2010 00:15
11:59.90N 61:45.54W
Ny dagstur fra Salt Wistle Bay til Grenada og Prickly Bay. Nytt land og nye innsjekkinger. Mye byråkrati mellom øyene. I morges måtte vi først seile til Cliffton for å sjekke oss ut av landet. Der måtte vi innom flyplassen for toll og imigrasjon. En drittsur toller som var skikkelig pirkete... men men, sånn går no dagan. Vi fikk hjelp av en bøyegutt som kjørte meg og Mariann fra Occasione inn til byen. Så var det å gå til flyplassen, som lå like ved. Der durte det småfly rett over hodet på oss... hadde neppe vært mulig i Norge. Så ble det en lang tur helt hit ned til bayen. God vind i starten, brukte bare gennoa og hadde opp i 7-8 knop. 20-25 knops vind. Motoren på for lading + litt fremdrift. Men det hadde ikke vært nødvendig når det gjaldt fart i alle fall. Her på Grenada skal vi feire nyttår sammen med Occasione og Frøya. I tillegg skal det handles litt mat og vann før vi seiler nordover på Grenada og etter hvert til Tobago Keys...