Dag 22

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 13 Dec 2010 11:01
15:02.03N 51:45.02W
Ble litt mer vind en ventet  i natt og går kveld. Vi satsa på parasailor og hadde god vind og etter hvert mye. Tok det ned i grevens tid på rundt 17 - 18 knop. Like etter på ble det 20 - 23, da sliter vi litt med å få det ned... Vi skifta da kurs og seilte på styrbord halser. Det gjør vi fortsatt, men i og med at en del av duogen holdt på å falle av har vi tatt den opp og må nå bruke motor for å lade en gang i døgnet. Nå motorseiler vi paralelt med direktelinja. 
Hvis ikke vinden går ned slik at vi kan bruke paraseilt skal vi spri seilene, regner med at  vi skal klare å holde farta oppe. Daer det ikke lenge før vi bare har 500 nm igjen til mål. Det skal selvsagt feires om endel timer...
fart 6.0
kurs 272
vindstyrke 16
vindretning 85
evt byger (max) Lte byger, en gang litt regn i natt, ellers gjevn vind
barometer 1005
skyer: endel skyer, mørke, men sol og skyfritt over oss.
generelt omvær.