Dag 9

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Mon 29 Nov 2010 18:02
16:53.12N 24:59.51W
CapVerde
Da er nok ARC-løpet kjørt for oss. Vi hadde et uhell med bommen i natt etter en ufrivillig jibb. Vi slet i stykker festet til storseiluhalet og bomløftet.Det ble hektiske minutter da vi ikke kunne ta inn seilet og det var mellom 20-25 knops vind og mye sjø. Vi fikk til slutt kontroll og motte legge oss i le av en av øyene her til vinden kom ned slik at vi kunne motre inn til havn. Nå prøver vi å få sveisa bom-enden slik at vi kan komme oss videre til Karibia. Men noe plassering i ARC regatten er det bare å glemme. Dagen har gått til formaliteter og få tak i verkstedfolk. I tillegg har vi utbedret andre ting, som skjøtevogn som også gikk sund. Ikke mye søvn ogmat, men nå skal vi lage noe vamt. Har truffet igjen Frøya og så møtte vi Harry-Z.Men nå er det mat, dusj og søvn...