Reine

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sun 17 Jul 2016 12:28
67:56.06N 13:05.07E
Vi brukte 15 timer og 45 minutter fra Træna til Reine. Grått vær men etter hvert fin medvind som gå oss mellom 5,5 - 6,5 knops fart. Da vi kom inn til Reine var det dårlig med plasser på den «vanlige» brygga så vi måtte legge oss utenpå en betongflytebrygge som egentlig er en bølgedemper for småbåtene. Så blåste det opp og nå ligger vi godt fortøyd i kaia, uten mulighet til å komme oss fra den… båten blåser inn i kaia… Etter litt sløving påmorraen kom det en stor Hansebåt å dundra inn foran oss og delvis i bauen vår… Men det ser ikke urt for at det er noen skader. Men skvatt litt og måtte hoppe opp å hjelpe dem å fortøye. Nå må vi ligge slik til vinden blir roligere. en til to dager kan det se ut for. Harmony ligger her sammen med oss.