Skjervøy

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Wed 27 Jul 2011 19:08
70:01.78N 20:58.28E
Da var vi på 70 grader nord gitt.... Vi har vært på 12 grader nord på Grenada. (Egentlig 11:59N Prickly Bay) Det er jo noen grader forskjell det. Jost Van Dyke på BVI var det vestliste punktet vi var på; 64:45W. Alta er på rundt 22 grader Øst.
I dag har vi rulla seil ut og inn hele turen... Først var det veldig fin vind, så kom den rett bakfra; da var det bare å gi opp. Er blitt for lat til å spri. Så ble det bra igjen, for 10 min etterpå å komme rett forfra... også skifta det igjen. Så sånn har dagen gått. Tiden går i det minste fort... Relativt bra vær, overskyet med litt duskregn. Ellers helt ok temp. Nå ligger vi i Skjervøy og blir her til fredag før vi går vidre til Kåven i Langfjord. Der blir vi til lørdag før vi går inn til Alta. Blir rart å komme tilbake etter å ha vært borte over et helt år.