Alta, Havneterminalen

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Sat 14 Nov 2009 17:37

FW: 69:58:67N 023:19:70E

Nok en liten prøve. Denne gangen har jeg sendt en blogg fra et lite program som heter ”Express mail”. Dvs at mailen blir komprimert til en liten fil slik at den ikke skal være så stor når vi sender den fra satelittelefonen. Det kan fort bli dyrt… I tillegg har jeg lagt ved et bilde (40 kb) og jobber med såkalt formatert tekst i Outlook (HTML). Det er dette vi må bruke når vi blogger fra steder hvor vi ikke har vanlig tråløst nettverk i havner. Denne bloggen er ikke sendt fra satelittelefon men fra det vanlige hjemme nettet. Har også satt opp en bloggpost på maialsail.com. Det er der de aller fleste langturseilere befinner seg. Nå er også vi en del av det store langturseilernettverket…

 

Ulf

 

mailasail.jpg