Dag 11

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Wed 1 Dec 2010 11:12
16:14.37N 26:33.53W
fart 4,8
kurs 234
vindstyrke 10knop
vindretning 80
evt byger (max) ingen byger så langt
barometer 1007
skyer dis,lettskyet men sola trenger igjennom
generelt omvær Relativt store dønninger, 30 grader i skyggen, gjevn vind og varmt...
har gått formotor i natt. Satte seil nå i morgentimene og går litt sør av WP. Havtemperatur 31,1
 
Fikk fiksa bommen i går og gikk ut av havna i 18 tia. Stod tre timer i dieselkø... to av timene måtte vi sirkle rundt i havna og vente på tur. Det går ikke akkurat fort her nede. Har bestillt ny del til bommen fra Florida og den blir sendt rett til St Lucia. Så håper vi sveisinga de har gjort på Cap Verde holder på veien over. Vi skal i alle fall være mer forsiktig enn vi var siste døgnet på vei til havn. Vi var for sløve med  preventeren. Skal ikke gjennta seg.  Ellers er alt vel,alle er motivert for å komme seg over.