1. dag mot Irland

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sat 29 May 2010 16:35
Position 38:57N 27:27W
 
"On the Road Again"
 
Skyene hang langt nede havnet i Faial da jentene fra Cantare kom for å vinke oss farvel og Maggy kastet fortøyninger imorges Kl 0606 på vei mot Dublin. Ute i havnebassengen ventet vi også på Odin og Safari å gjøre seg klar. Safari måtte få en levering over rekka av sjøsyke plaster før den 'offisielle start' kl 0700. Innen den første timen hadde vi sett en hval, innen to timer Odin meldte delfin besøk. De sterke vindene vi ventet ser ut til å ha tatt en annen vei og nå seiler alle tre båter  innen synsvidde med hyppig radio kontakt. Utristet med plastere det ser ut til at de som trenger det merker ingenting til sjøsyken så alle er i godt humør.
 
Nytt mannskap mønstret på igår. Espen og Knut kom til Horta fra Norge. Værmeldingen gav oss et kort værvindu, vi måtte dra innen klokke 9 idag, eller vente til tirsdag (minst).
 
/Karen og Tom