En hilsen fra Nina og Einar

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Wed 16 Sep 2009 12:58
Hei alle samen som leser bloggen:
 
Vi har kommet til Spania. Vi kom i går kveld. Vi seilte over 3 døgn fra Guernsey til Spania over Biscaya. Turen over var veldig fin. men litt mye bølger. Den siste dagen var det litt bedre. Vi så delfiner to ganger på turen. Siste dagen så vi noe som lignet på en haifinne. Når det var mørkt, så vi morild ute, og til og med i doen :-). Om kvelden når det ble mørkt kom det flere og flere stjerner, og på natten var det veeeldig mange stjerner på himmelen. Maggy er en veldig fin båt, vi kan seile veldig fort, det meste vi har seilt er 12 knop. Det var veldig gøy.
 
takk tante Ellen, Helene og Axel for Rampete Robin og mumiens forbannelse, den hadde vi ikke fra før. Over Biscaya har Einar greid å lese den. Den var morsom og fin. Nå skal Nina lese den. Nina har kommet kjempelangt i Aurora boken, og skal snart begynne med Guro alene hjemme. Tusen takk, det er ikke så lett å få tak i norske bøker her i utlandet.
 
Tusen takk farmor for alt det gode norske godteriet. Vi koser oss veldig med det, mamma og pappa får også smake litt. De har godt godteri i utlandet også, men norsk godteri er ekstra godt, da tenker vi på Norge og alt der hjemme.
 
Vi savner alle vi kjenner i Norge. Tusen takk for mange e-poster, vi venter spente på flere. Det var veldig gøy å få e-post fra 3. klasse idag, dere får snart svar tilbake.
 
Hilsen Einar og Nina.