Fortsatt i Dover

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sat 5 Sep 2009 21:49

Posisjon: 51:07.2N 01:18.7E

 

Good evening everybodyJ

Endelig, endelig, endelig!!!!! Etter 3 dager i sengen,(igjen) kun avbrutt av håpløse legebesøk, kom jeg meg endelig til hektene igjen i går! Det var utrolig godt å komme til England, men gleden ble dessverre kortvarig siden jeg ble syk samme natt. (full tømming av systemet alle veier, som i Kielkanalen) Jeg ble anbefalt å oppsøke ”legevakten” på sykehuset, noe jeg gjorde 2 dagen. Taxien satte meg av utenfor en bygning som fikk meg til å tro at jeg var i Somalia eller tilsvarende. Gammel og sliten murbygning, med en avskallet liten blå dør med en ringeknapp ved siden av. Ble rett og slett litt bekymret da taxien forsvant. Nå viste det seg at han satte meg av ved en bakdør, men selv hovedinngangen var ikke mye å skryte av. Legevakt var det heller ikke, ettersom det ikke fantes leger der, kun sykepleiere. Hun tok de testene hun kunne ta, som ikke var mye( var ikke noe laboratorium der), og ga meg pulver for å gjenoppta salt- og væskebalansen. Var dårlig neste dag også, og ville gjerne til lege for sjekk om evt bakterieinfeksjon. Kom meg til lege, men kom ut igjen uten sjekk, men med resept på anti-sikness piller. Ja, ja. Jeg ble jo bedre tilslutt, og nå håper jeg det IKKE gjentar seg!!

Vel på beina igjen hadde vi en fin tur i Dover Castle. Ungene syntes det var spennende, og Tom har vært historielærer for mor og barn;-).

I dag tok vi toget til London, og har spasert mellom Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, og parken tilabke til utgangspunktet. Undergrunnen opp til Hamleys, der både mor og barn lot seg friste av det meste og hjem igjen. Ungene fikk sett og opplevd mye, og var veldig fornøyde med  ha opplevd hovedstaden. Takket være været! Selv er jeg jeg er ganske stolt av å ikke ha vært inne i en eneste klesbutikk el. Det var en del vinduer som fristet kan man si, men det sto ikke på dagsordenen i dag. Også håper jeg at jeg snart ikke trenger så mye klær!!! :-)

Nå er jeg spent på om bildene jeg har gjort klar kommer med. De er dessverre ikke veldig bra, men de duger..

I morgen er det tidlig opp og av gårde til Guernsey. Det dksl bli godt å komme videre!

Cherio!

Christine

Copy of P1050471.JPGCopy of P1050429.JPGCopy of P1050438.JPGCopy of P1050441.JPGCopy of P1050445.JPGCopy of P1050448.JPGCopy of P1050449.JPGCopy of P1050459.JPGCopy of P1050462.JPGCopy of P1050468.JPG