Startskudd ARC om 12 timer

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sun 22 Nov 2009 00:01
Posisjon 28:07.7N 15:25.6W
 
Om ca 12 timer går startskuddet på ARC 2009. Vi er ikke helt klare til avgang enda, men det blir vi innen 13:00 imorgen...
 
Etter først en drøy uke med mekking av ror og annet vedlikehold i Mogan, har vi nå ligget 2 uker i Las Palmas og mekket og handlet. Vi har hatt sikkerhetssjekker og riggsjekker. Det ble oppdaget noen uventede feil og mangler, som nå er fagmessig utbedret. Det har skapt endel stress, så nå skal de bli fint å sette sjøbein, så får heller oppgjøret med vår slurvete riggmaker hjemme i Norge komme senere...
 
Vi har pakket alt vi trenger for overfarten i båten, og har fortsatt plass til mer, men heldigvis er butikkene nå stengt :-) Værprognosene ser veldig bra ut for de første dagene, kanskje litt i meste laget med vind til tider, men heller det enn vindstille.
 
Jeg har ikke adressene tilgjengelig i skrivende stund, men på ARC hjemmesidene finnes endel informasjon om de enkelte båtene som deltar. Der går det an å se på bilder, og følge med posisjonen vår i forhold til de andre båtene. Vi kommer selvsagt også til å oppdatere bloggen vår under overfarten...
 
stay tuned
 
/Tom