Atlanterhavet dag 1

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Mon 23 Nov 2009 12:48
Vi hilser alle 5 hjem til dere der hjemme som følger oss på denne strabasiøse ferden over atlanterhavet. 1 døgn er gått siden vi la fra kai og satte sjøbein. Været har vært friskt, mellom 12 - 16 m/s, og bølgene noe større og grumsete enn meldt. Vi har vært to mann i kockpit hele natten, en sovende, og en til rors. 3. mann sover, eller prøver på det. (fruen ombord har ikke sovet det siste døgnet, får håpe ikke det vedvarer)Farten har ligget jamnt på 7-8 knop ++. Har sett 11 tallet et par ganger på fartsmåleren også.  Har tatt det med ro med 2 rev i storen, og rev i genoaen også. Torgrim har gjort en stor innsats bak roret, og begynner å bli kjent med skuta. Ungene har sovet som steiner hele natten, heldiggriser, og våknet blide og uthvilte i dag. Den eneste som har lidd av akutt sjøsyke ombord foreløpig er skipperen selv da han skulle sette seg ned for å rapportere til ARC og blogg.
Ellers får dere som er interesserte ta en titt på ARC sine sider og Seilas sine hjemmesider. Der ligger bilder og info om oss og alle andre på vei over.
Vi vugger oss videre, har noen dager igjen....
So long
PS: satelittelefonen er gratis for oss, så bare å ringe:-)