Fortsatt på crew-search

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sun 2 May 2010 02:08
Posisjon 18:04.2N 063:05.3W
 
Hei kjære blogglesere.
 
Jeg har nå fått ombord Troels og Karen, som skal være med å seile over Atlanteren. Troels er en ung dansk seiler og Karen er norsk/amerikaner, hun skal være kokk/steward ombord. Vi har hatt et par dager til å bli kjent, og første inntrykket er meget positivt av begge to. Jeg tror vi blir et veldig bra team!
 
Vi mangler fortsatt 3. seiler. Jeg har hatt kontakt med veldig mange kandidater som jeg har funnet på nettsider. Jeg venter akkurat nå på tilbakemelding fra en erfaren Australsk seiler og hennes (ikke fullt så erfarne) sønn. Går ikke det i boks, må jeg nok seile til Antigua, hvor race-week avsluttes i disse dager og søke lykken der.
 
Imorgen får vi værmelding fra vær-ruteren. Det har vært mye ENE vinder de siste dagene, det er ikke så gunstig for oss. Det blir spennende å få hans betraktninger for de første dagene av seilasen.
 
Stay tuned, dette begynner å bli spennende...
 
/Tom