Nå er vi igang igjen!

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sat 1 Aug 2009 21:29

Posisjon: 57:40.01N 11:50.90E

 

Hei og hå!

Endelig er stormen over. Hadde en temmelig kjip natt til i går med mye vind og en del sjø rett inn mot siden.  I dag var det kjempe deilig å våkne til rolig båt og deilig småskvulping rundt båten J OG SOL!!! Helt utrolig!! I går ble det litt vasking og tekniske arbeider om bord. Jeg fant ut at stålull kan brukes til å vaske nesten alt! Skai trekk i salongen og byssa ble nesten som nytt, og vinduskarmer med mer fikk en god skrubb. Stålull og Hugo kan anbefales! Tom ordnet opp i elektriske ledninger og begynner å bli ganske fornøyd med oppgraderingene sine. Utpå dagen gikk vi tur og solte oss litt på lekeplassen mens ungene koste seg.

I dag har vi hatt en fin seilas hvor jeg  deler av turen må innrømme at jeg satt med hjertet litt i halsen. Som de ikke-regattaseilerne vi er, var det i overkant spennende å seile med full seilføring (fokk og storseil) gjennom mange trange sund og staker i noe som virket som båtenes 17. Mai seilas. Det vrimlet av båter, og det går ikke mange i bredden. Og vi stikker DYPT! Men med sol og svak bris gikk det veldig braJ. Vi dorget litt uten hell når vinden løyet ut mot ettermiddagen. (Einar ble litt skuffet, for han sovnet før middag den dagen han hadde dorget makrell til hele gjengen på vei til Koster).

Nå ligger vi til kai ved innløpet til Göteborg. Hvis været blir som meldt, drar vi mot Danmark i morgen. Hipp Hurra! Nytt land tyder på at vi nærmer oss måletJ.

Nå er det sent for meg, og vi skal opp tidlig i morgen…

 

Over og ut for i dagJ