Venter i Dover...

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Thu 3 Sep 2009 21:06

P1050408.JPGVi ligger fortsatt i Dover og venter på at Christine blir frisk og at vinden letter. Værmeldingen ser gunstig ut fra lørdag allerede, og da ser været ut til å falle i vår favør ut 7 dagers perioden. Vi kan med andre ord være i Spania om ca en uke, hvis værmeldingene holder stikk, og fruen får inntatt nok piller til å kverke hva det nå enn er hun driver å dretter opp av basilusker i kroppen sin. Vi planlegger å seile fra Dover til Guernsey, hvor vi pratisk talt kun skal innom postkontoret og evt dagligvarebutikken før vi seiler videre over Biscaya. Er vi riktig heldige kan vi endelig få luftet spinnakeren litt i Biscaya. Med en vestlig bris mot slutten kan vi forhåpentlig sette ny personlig fartsrekord med Maggy før vi ”lander” i Spania.

 

Ja, ja det er lov å drømme, jeg vet det er mange usikre faktorer enda...

 

Hvis det er noen av våre blogg-lesere som har en ferieuke til gode, så har vi en ledig køye på kort varsel J

 

…stay tuned

 

/Tom

(Bildene viser ett godt og ett dårlig minne fra siste kryssing)

P1050402.JPG