BVI

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Mon 22 Mar 2010 20:22
Nå har vi kost oss noen dager her på BVI. Vi har vært på Tortola, Norman Island og Peter Island. De 2 sistnevnte er små grønnkledde øyer med badeviker for enhver smak. Jeg får visse assosiasjoner til Oslofjorden, bortsett fra at vannet er krystallklart asurblått, ca 28 grader, og med hvit sandbunn og spredte koraller. Vi har badet og snorklet, og nå har vi vært en tur tilbake på Tortola for å handle. Etter denne blogg oppdateringen bærer det tilbake til badeviken. Og maange flere venter oss fremover!! Her er det fint, men dyrt:-(.
På handleturen vår kjøpte vi inn flere engelske/am. aktivitetsbøker for å lære å lese og skrive. Så nå sitter barna og storkoser seg med engelske gloser og korte dikt og historier med multippel choice oppgaver etter. Gøy med skole, og vi har litt å ta igjen...
Mer blogg med bilder kommer neste gang vi får nettilgang:-)
Ha det bra så lenge!