Dominica, Roseau

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Tue 2 Feb 2010 21:25
 
Nå er vi på Dominica, like utenfor hovedstaden Roseau. Vi hadde en røff seilas over fra Martinique, med flere squalls og mye vind og sjø. 10 - 16 m/s defineres ikke som koselig familietur, men kapteinen fikk oss da trygt i havn etter ca 6 timer under seil. Stort sett siden vi kom til Karibien har vi seilt med 2 rev i storseilet, og fokka forandrer størrelse ofte. Mine drømmer om å lese på dekk iført bikini er ikke helt realisert når vi forflytter oss... Vi har hatt en følelse av høst helt siden vi forlot Le Marin og St. Anne. Det har vært endel vind og regn, og mye skyet vær. Om natten har temperaturen vært behagelig, og vi har ikke brukt vår improviserte vindfanger. Når det er sagt sitter jeg nå å steker i kveldssolen etter et deilig bad, og med hanegal og grønnkledde fjelltopper i bakgrunnen. Vi håper å utforske fantastisk natur her på Dominica, før strandliv og nytt besøk venter oss på Antigua.