Bye bye Lisboa

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Fri 25 Sep 2009 14:41
...savnet blir nok ikke så stort. Etter 3 dager i Lisboa, er ihvertfall ikke undertegnede frelst. Koselig by, trange gater, usannsynlige trikketrasséer og gamle bygninger. Helt alright, men jeg ser ikke at byen fortjener den "hypen" som jeg opplever at den har. På den andre siden, kanskje vi ikke var på de rette stedene og gjorde de rette tingenen, hvem vet. Jeg synes de mindre byene vi har besøkt i Spania og Portugal har vært langt mer positive opplevelser.
 
Til andre langturseieler, så er det beste jeg kan si om Lisboa, at vi møtte andre langturseielere der. Det blir jo ett av treffpunktene langs "melkeruta" til Kanariøyene. Selve havna hadde strøm og vann, dusj og do, men manglet overraskende nok både internett og vaskemaskiner; skuffende. Prisen var i det øvre sjiktet, og de tok kun American Express i havna (er det fortsatt noen som bruker American Express, jeg husker det bare som noe som var kult på 80-tallet). Hvis jeg kommer tilbake til den havna skal jeg gjøre opp i mynter, det får være min lille protest-aksjon:-)
 
Vi er på vei litt sydover i Portugal. Håper høytrykket og 30+ grader holder noen dager til, så kanskje vi endelig får vårt første bad utenfor Skandinavia!!!
 
Stay tuned...
 
/Tom