Ferie i Nederland

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Fri 28 Aug 2009 16:10

Ja, ja. Som dere har lest tidligere ligger vi nå i en liten marina med gode fasiliteter. Vinden uler ute, og båtene svaier svakt inne i havnen. Stiv kuling (med storm i kastene) fra sør-vest gjør at vi gjør skolearbeid, går på cafe, ordner og fikser, fremfor å seile. Inntrykket av Nederland har steget litt siden sist. Har møtt mange hyggelige og hjelpsomme mennesker. Jeg ble først kjørt av en ”nabo” til fysioterapeut her forleden, og i går ble jeg kjørt og guidet rundt i supermarkedet i nærheten. Så vi ligger nok litt dypere i vannet når vi drar herfra…. De rimelige supermarkedene ligger sjelden i marinaene, så når bil er tilgjengelig er det bare å hamstre!:-) Tusen takk til Anja og Bram, håper vi sees igjen i Norge!

Helsen er bedre, både rygg og bein fungerer noenlunde, og det er jo ikke verst bare det. Får håpe ikke svineinfluensa blir det neste…

Vel, jeg smører meg med tålmodighet, og håper virkelig at ny blogg kommer fra England eller Frankrike, men det ser ikke så lovende ut foreløpig…. Enn så lenge koser vi oss som best vi kanJ!!!

 

So long!

Christine

 

To our new dutch friends

Thank you for a nice evening and for all your help! Hope to see you in Norway one dayJ have a safe trip when you go for a new journey next year!