Daglig update fra Team MaggyV

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Wed 2 Dec 2009 12:52
Posisjon kl 12:30 UTC N17:43.5 W43:06.2 
 
Vi går inn i 4 døgnet med kuling og bølger. Det etterlengtede bildet av crewet som sitter nybadet i cockpit, i en nydelig solnedgang og nyter nyfisket papegøyedurado(eller hva disse ubestemmelige fisken nå heter alle) - det lar helt enkelt vente på seg. Her er vi egentlig en gjeng filleristede mannskaper som formelig og bokstavelig dundrer av gårde mot St Lucia.
Om 50Nm vil plotteren begynne å tikke ned fra 1000Nm. Det blir stas å se.
Sjøen er rufsete og i natt besemte vi oss for å reve litt ekstra for å kreere en litt bedre og mer behagelig fart for rormann og hvilende. Etter et forfriskende bøttebad i dag har vi fått litt mer kluter opp og ligger rundt 8 knop på god kurs. Fortsatt med spridde seil.
Alt vel ombord. I går feiret vi inngangen til desember med gløgg, pepperkaker og julesanger fra høytalerne. Litt spesielt det, må jeg innrømme.
Motet er oppe, tross alle bevegelser og innvendige lydinntrykk. Lesing, lydbøker, broderi og Nintendo er greie aktiviteter for de små.
 
Benytter anledningen til alle kjente at det er hyggelig med en mail  med inntrykk fra det hjemlige nord. Det går også an å prøve satelittelefonen.
 
Hilsen Torgrim og resten av Maggy V