Baiona

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sat 19 Sep 2009 09:14
Posisjon 42:07.18N 08:50.35W
Torsdag 17.09.2009
 
Hei hei!
 
Vi er fortsatt i Baiona og koser oss. Ikke i varmen riktignok, for her er kaldt og det regner!:-((. Vi hadde tenkt å seile videre i kveld, men vi har vært litt slitne i dag, og tatt en laang siesta, og dermed renner tiden litt fra oss.. Ungene har jobbet endel med skolearbeid, og lært masse nytt. Flinke er de.Nina har skrevet laangt reisebrev som alle oppfordres til å lese på "barnas side" på www.svellingen.net. De har også lært å regne med nautiske mål, og kan nå regne ut hvor lang tid vi vil bruke på neste legg osv.
I går feiret vi at vi var over Biscaya og i Spania. Solen skinte, men det var ikke veldig varmt. Likevel hadde vi en fin dag på land med lunsj, is, tur og litt boltring på en fin lekeplass. Flott område med gammel bebyggelse fra middelalderen.
Bilder legges ut i dag, bare å ta en titt. Vi skal nå inn til land og kose oss på cafe med trådløst nettverk, og se om vi kanskje finner et supermarked.
Forhåpentligvis er vi i Lisboa om få dager, og da håper jeg høytrykket ikke ligger langt unna:-)
Over og ut, nå må vi komme oss ut!